Om mig

Jag heter Karin och min blogg kommer främst att handla om smycken. Därför blir det många bilder och lite text. Jag gör smycken i silverlera, PMC, men även i sterlingsilver. Jag älskar pärlor - det kommer du att se - och enkla, rena former.

Om du vill kontakta mig når du mig på


blanktsilver@hotmail.com

onsdag 26 november 2008

Första Advent





Titta vilken fin adventskorg jag köpt på Magnolia Blommor i Falun. De är fantastiskt duktiga och alltid lika trevliga! I korgen har jag lagt ett önskesmycke - älskad - vem tackar nej till den bekräftelsen?

5 kommentarer:

Tummelisa sa...

Vilket vackra smycken Du visar igen. Även Din adventsstake är väldigt vacker, och önskesmycket som ligger där.Lite annorlunda med en adventsstake med tjocka ljus. Det gillar jag.
Verkligen fina saker.

Kram från Tummelisa

Tummelisa sa...

Kan visst inte stava, vilka vackra smycken menar jag förstås.
Tummelisa

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Karin, det var länge sedan, hoppas allt är bra i tomteverkstan! Vackra smycken i tjusigt adventsarrangemang!! Här finns många klappar! Ha en skön andra advent! Mari.

Anonym sa...

Hade tänkt att höra av mej till dej innan jul. Men en envis influnsa har satt käppar i hjulen för allt. Har varit helt utslagen och är fortfarande lite krasslig. Men jag tycker att du gör helt underbara smycken. Kan tänka mej ett samarbete längre fram i vår. Ta en titt på min blogg. Jag har en länk till dej där. Ha nu en riktigt skön jul. Och försök att ta det riktigt lungt.
Kram Nettan mamma lycklig

Vitudden sa...

Hejsan!

Hittade hit av en slump, vilka fina smycken du gör! Jag måste lägga din sida under favoriter och återkomma :-)

God jul!
Ulrika